Souschef

Arbetsbeskrivning

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi söker nu en flexibel, glädjespridande souschef till vårt team på Restaurang Balansen mitt i hjärtat på Volvo Torslanda. Vi önskar att du har erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och din glada personlighet genomsyrar mötet med gästen.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete. Intresse för vegetarisk mat och zero waste är därför meriterande. Vår restaurang är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och KRAV-certifierad.

Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mat trender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare. Som souschef är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning tillsammans med kökschefen. Du inspirerar och arbetar tillsammans med kockarna och övriga personalstyrkan.

Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Anställningen är tillsvidare 100% med 6 månaders provanställning.

Arbetstiderna är främst kvällstid måndag-fredag men ett och annat helgskift kan förekomma.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som souschef

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Omfattning: Heltid

Ansökan: Tjänsten ska tillsättas omgående så tveka inte utan skicka in din ansökan med detsamma.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF



SKICKA ANSÖKAN (https://nordrest.teamtailor.com/jobs/821264-koksmastare-till-pocket-by-pontus-arenastaden/applications/new)

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 oktober 2021
  • Ansök senast: 26 mars 2022

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024