OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Vi söker nu flexibel souschef med erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och din glada personlighet genomsyrar mötet med gästen.
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete. Intresse för vegetarisk mat och zero waste är därför meriterande. Vår restaurang är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och KRAV-certifierad.
Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mat trender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare. Som souschef är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning tillsammans med köksmästaren. Du inspirerar och arbetar tillsammans med kockarna och övriga personalstyrkan. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.
Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Anställningen är tillsvidare 100% med 6 månaders provanställning, dagtid måndag-fredag men även kvällsarbete förekommer.
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Minst tre års arbetslivserfarenhet som souschef
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort
Omfattning: Heltid
Ansökan: Tjänsten skall tillsättas omgående så tveka inte att skicka in ansökan. Ansökningarna behandlas löpande
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: HRF
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund