Souschef

Arbetsbeskrivning

Restaurang Mersmak på Östra Sjukhuset serverar dagens lunch till både besökare och personal. Här serverar vi rätterna över disk, har en lockande salladsbuffé och en del take away-försäljning. Restaurangen har ett stort urval av gäster av många olika nationaliteter. Tillsammans i teamet och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Till rollen som souschef söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som souschef lagar du huvudsakligen mat, men hjälper även till med en del administrativa sysslor, är arbetsledare och ansvarig för driften av köket vid köksmästares frånvaro. Vi tror att du gillar att både arbeta självständigt och att vara en del av ett team.

I de administrativa uppgifterna ingår bland annat: planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, sköta egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi inom Restaurang Mersmak Östra följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter

Kunskap i Office-paketet

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!



Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan senast 1/11-2021 Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 oktober 2021
  • Ansök senast: 3 april 2022

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


27 november 2024

27 november 2024

Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024