OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Från fiskdisk till delikatessimperium på 25 år
Melanders Group är en av Sveriges mest välrenommerade restauranggrupper som inbegriper flera av Stockholms mest omtyckta och klassiska restauranger.
Samtidigt som vi verkar för att förvalta och utveckla det svenska matarvet brinner vi för att utveckla nya koncept.
I gruppen ingår Wärdshuset Ulla Winbladh, Konstnärsbaren, Wedholms Fisk, Southside Pub, Ångbåtsbryggan, Sjöpaviljongen, Tysta Mari, ART Bakery, Stockholm Fisk och alla Melanders butiker och restauranger.
Melanders Group söker nu en eller flera Souschefer med minst 3 års erfarenhet av jobb på likande position. Flera av våra restauranger är i behov av en Souschef så om du som ansöker gärna önskar att jobba för en specifik restaurang i vår koncern så speca gärna det i din ansökan.
Vad vi söker:
Vi söker en kandidat med goda ledaregenskaper, ett sinne för ekonom, gott ordningssinne & som tänker laget före jaget. Du ska minst ha ett par års erfarenhet av liknande tjänst och kunna vara en stöttepelare i köket som hjälper till med allt från inventering till att säkerställa att HACCP samt övrig egenkontroll sköts och följs upp enligt gällande rutiner.
Läs gärna mer om våra olika restauranger och skicka din ansökan så snart som möjligt då vi kommer att intervjuva kandidater löpande.
Arbetstider: Vardagar, kvällar och även helger
Tillträde: Gärna omgående (enligt ö.k)
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.