Souschef

Arbetsbeskrivning

Teaterbaren ligger i Kulturhuset och har öppet alla dagar i veckan. Restaurangen har cirka 400 sittplatser och serverar lunch och middag, barverksamhet, café och bistroservering och pausservering i samband med förställningar och andra arrangemang på Stockholms Stadsteater och Kulturhuset. Vi har även festvånings- och beställningsverksamhet.

Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 6 års yrkeserfarenhet som Kock i ansvarstagande position. Egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständig och att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Viktigt är även förmågan att leda och motivera andra. Produktionen är varierande med inriktning på modern husmanskost med en ekologiskt medvetenhet.Tillsammans med köksmästaren och övriga kockar/kallskänkor kommer du att ansvara för tillagning och utveckling av maten till alla våra avdelningar. Som Souschef hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att säkerställa kvalitetsnivå samt din förmåga att laga god mat i högt tempo. Arbetstiderna är schemalagda och till viss mån även helger. Dock är större delen av arbetet förlagt till dagtid.


Vi erbjuder en inspirerande och händelserik arbetsmiljö mitt i Stockholms city med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare med en glad och energirik personalkultur. Vi är en Svanenmärkt restaurang och strävar efter att arbeta med Ekologiska och närproducerade råvaror..


Varmt välkomna att ansöka.

Kontaktpersoner på detta företaget

Mats Tjärnstig
08-145606
Mats Tjärnstig
08-145606
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7200
Driftschef Mats Tjärnstig
08-522 475 01

Sammanfattning

Besöksadress

Kulturhuset 3
None

Postadress

Box 16045
STOCKHOLM, 10321

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024