OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en souschef
Om oss
Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet.
Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 200-300 sittande gäster. Samt vår Proseccobar. Då vi har nattklubb på 2 plan rymmer vi ca 1000 dansanta gäster.
Fiore Mangia e vino bjuder på svensk husmanskost med en liten twist till lunch och till kvällens a la carte så är det vårt italienska kök som gör menyn. Vi har fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med svenska och italienska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la cartegäster till lunch och middag. I festvåningen firas det ofta bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer samt arrangemang.
Till vårt hotell kommer besökare från världens alla hörn, i och med detta behöver vi stärka upp vår organisation och söker nu efter en härlig energifylld kollega till vårt kök.
Vi söker nu en Souschef till köket
Som Souschef är ditt huvudansvar att arbetsleda, delta och stötta personalen i den dagliga driften samt ansvara för att säkerställa att vi levererar en hög kvalité och service. Som souschef på Piteå Stadshotell innebär att du har en arbetsgivare som är mån om sina anställda. Här förstår man vikten av att ta hand om sina medarbetare för att kunna röra sig framåt och man följer därför den egna visionen om den hållbara arbetsplatsen. Där värdering av värdskap, värme och öppenhet och om att inkludera alla - oavsett bakgrund och erfarenhet. Med omtanke och känsla för det gastronomiska hantverket driver man ständigt verksamheten framåt och tillsammans skapar man en hållbar restaurang som varken gäster eller personal vill lämna.
Tjänsten som souschef är på heltid och innefattar bl.a. ansvar för driften samt delaktighet i menyskapandet. Du som söker tjänsten är över 25 år och haft en liknande roll tidigare samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Rapporterar gör du till vår kökschef. Arbetspassen är förlagda på mestadels kvällar och helger.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Anställningsform: 100%
Lön enligt avtal.