Souschef

Arbetsbeskrivning

Lammet & Grisen på Öland är beläget på solsäkra norra Öland. Vi serverar helstekt lamm och gris som trancheras av våra kockar i restaurangen. Vi jobbar i stor utsträckning med närliggande producenter på alla våra råvaror.
På taket finns en härlig terrass med utsikt över det öländska alvaret där våra gäster kan njuta av en drink före eller efter maten.
Vi är ca 40 personer som jobbar under sommaren. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av arbete på restaurang och du ska ha gått restaurangskola. Vi vill att du ska ha ordningssinne och vara van vid ett högt tempo.
Tillsammans med vår köksmästare kommer du leda och fördela arbetet för 15 kockar/köksbiträden, dag och kväll. Ni kommer att vara 2 souschefer som delar på arbetet tillsammans med vår köksmästare.

Kontaktpersoner på detta företaget

Krögare Patrik Clasén
0485-20350

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lammet & Grisen på Öland AB LÖTTORP
  • 1 plats
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 maj 2022
  • Ansök senast: 8 juni 2022

Besöksadress

Hornvägen 35
LÖTTORP

Postadress

Hornvägen 35
LÖTTORP, 38772

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024