OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av Hotel Skeppsholmen?
Vi söker nu en souschef till vårt kök på den lilla ön mitt i Stockholm.
Vi söker dig som i nuläget jobbar som souschef eller förste kock, eller så kanske du jobbat ett par år som kock och är redo att ta ett steg till.
Vad söker vi
Personen vi söker har ett stort smaksinne och känsla för hur bra mat lagas. Vi ser gärna att du har jobbat med klassisk svensk mat. En person som inte är rädd för att visa och leda sina medarbetare.
En person som är van vid att jobba i högt tempo då vi under stora delar av året har många gäster som besöker oss. Ett stort plus är om du har erfarenhet av konferens och festverksamhet då det är en stor del av vår verksamhet
Vad ingår
I Souschefens roll ingår det att ansvara för verksamheten i köket då kökschef inte är på plats. Se till att lagar och livsmedelshantering följs. Ansvara för att produkten motsvarar Hotel Skeppsholmens krav.
Miljö och tradition är ledord i vårt skapande och vi vill att vår mat skall uppfattas som god, vällagad och kaxigt enkel!
Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med vackert och lugnt läge vid vattenbrynet med ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode. Hotel Skeppsholmen har 78 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Fondation/UNICEF och Project Playground.
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka personligt brev och CV till alexander@hotelskeppsholmen.se
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46