OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.
Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.
Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.
Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.
Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!
ARBETSUPPGIFTER
Got Event AB söker nu en kock till våra restauranger på Scandinavium, Glöd Kök & Bar och Pouls Restaurang.
Våra restauranger är öppna i samband med hockey, konserter och andra evenemang på arenan. Under vårt eget evenemang Gothenburg Horse Show har vi gästspelade stjärnkockar som serverar eliten inom ridsport. Vi har också ett nära samarbete med Frölunda HC, som är vår största hyresgäst med 26 hockeymatcher per år plus slutspel. Under ett normalt evenemang säljer vi allt mellan 100-200 menyer samt ett hundratal bufféer från våra två kök, två publika matsalar och ett flertal slutna rum och allt detta under relativt kort tid.
Som kock jobbar du nära Köksmästaren och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Tjänsten är till stor del under dagtid, men naturligtvis är arbetstiden under evenemang även förlagd under kvällar och helger.
KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en dokumenterad kockutbildning och god praktisk erfarenhet av yrket. Som kock kan du självständigt utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du är en lagspelare som medverkar till att utveckla verksamheten och bemöter våra matgäster och medarbetare på ett vänligt sätt.
Formella kompetenser:
Kockutbildning
Minst 3 års erfarenhet som kock