OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/
Souschef till Sabis nya satsning Gastropol
I mars 2023 slår Sabis upp portarna till vår senaste satsning Gastropol! I ett helt nybyggt hus i nya stadsdelen Hagastaden växer Fenix fram. I huset kommer vi driva bistro, deli, konferens och även sköta servicetjänster i huset. Vi har även hand om takvåningen med utsikt över Stockholm. Nu söker vi dig som är Souschef och som vill vara med att utveckla Torsplans nya mötes- och matdestination. Vi arbetar alltid efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Som Souschef har du en nyckelroll i utvecklingen av matupplevelsen till våra kunder i bistron, takvåning, catering & deli! Du ansvarar tillsammans med F&B-manager för restaurangens dagliga inköp, menyplanering och bemanning och du ersätter kökschefen vid dennes frånvaro. Vi lagar mat från grunden och arbetar mycket med ekologiska och närproducerade råvaror. Tillsammans hjälps vi åt i teamet och mellan avdelningarna och du får vara med i en uppstart av något unikt!
Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är:
- Att arbeta i köket där du tillsammans med kökschefen leder och planerar arbetet gällande meny och utbud i Bistron, takvåningen, catering & deli.
- Coacha och utveckla medarbetarna till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!
- Ansvara för verksamhetens dagliga inköp, menyplanering, inventering och bemanning
- Arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen, konceptet för mat- och dryck samt aktivt jobba med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.
Din profil
Krav för tjänsten
• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare souschefstjänster där bistroservering, catering, a la carte, catering och café varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av personalplanering
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck
• Van att tänka lösningsorienterat och är kreativ i arbetet med att ta vara på råvarorna, tänka närproducerat & ekologiskt.
• I arbetet är du lyhörd med stor fokus på kundernas önskemål och behov
• Du tar stort ansvar samt är prestigelös och flexibel i ditt arbete
• Är en kommunikativ relationsbyggare som uppmuntrar till samarbete
• Du gillar att ha ordning och reda runt dig och är bra på att skapa rutiner och kontinuitet
Meriterande
• Erfarenhet av KRAV-certifiering
• Du trivs i en internationell miljö med kommunikation på både svenska och engelska i tal och skrift.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat
Vi erbjuder dig
Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.
Ansökan
Tillträde 1 mars 2023. Dina arbetstider är varierande vardagar, kvällar och vissa helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Berggren mattias.berggren@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson