Souschef

Arbetsbeskrivning

Levantine är en levande French-N.Y bistro i Vasaparken som levererar en hög kvalitet både på tallriken och i service.

Vi anser att menyn utgör en stor och avgörande del av konceptet, därför utarbetas dessa i samråd med F&B-gruppen. Råvaror byts efter säsong och tillgång, likaså kan vissa rätter komma att variera men vi jobbar med ett stort antal fastslagna konceptuella rätter.

Vi söker dig som är ambitiös och vill ständigt förbättra dina kunskaper i köket och samtidigt är du en lagspelare som förstår vikten av samarbete i köket.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet men det viktigaste är att du tycker det är kul och är villig att lära dig mer. Gillar du att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann och en riktig team-player kommer du verkligen att trivas i denna tjänst.

Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi och i slutändan kommer det vara din personlighet som fäller avgörandet.

Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat köksteam under vår kökschef som har det övergripande ansvaret i köket. Under kökschefens frånvaro kommer du ha ansvaret. Du kommer även vara behjälplig till att vara med under rekrytering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds av sex månaders provanställning, arbetstiderna styrs av restaurangens öppettider.

Levantine är en del av Göteborgsfamiljen som är en av dom största restaurangkoncernerna i stan och vi har bestämt oss för att göra Göteborg till en roligare plats!

Se vår hemsida för att läsa mer Levantine (https://levantine.se/)

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Göteborgsfamiljen
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 januari 2023
  • Ansök senast: 13 juli 2023

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024