SOUSCHEF

Arbetsbeskrivning

BARBARA - En geografiskt obunden restaurang där den gemensamma nämnaren är eld. Som ett homage till de tider då man eldade under ugnarna för att bränna saltglaserat kommer vi använda oss av eld för att skapa sociala och utmanande upplevelser.
Barbara öppnade våren 2022 i Salthallarna i Höganäs.

Vi söker nu en souschef som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta utveckla vår restaurang.
Vi letar efter dig som har en hög känsla för smak, service och kvalité. Du är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar och arbeta för teamet och gästen. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint matintresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter:

Som sousuchef har du en kreativ och leveranskrävande roll på Salthallarna. Du är underställd kökschef och ska kunna driva den dagliga driften av köket tillsammans med teamet.
Du ska besitta gedigna kunskaper inom matkonsten, och vara noggrann och hängiven i ditt arbete. Du ska stärka, stötta och entusiasmera köksteamet i alla lägen.
Du är ett stöd till hela organisationen där du planerar, koordinerar och levererar högsta möjliga kvalitet efter kökschefens önskemål.
Du ser långvarigt på din arbetsplats på Salthallarna, och arbetar hårt för att skapa samma känsla hos all personal på Salthallarna.
Du måste även kunna integrera med gästen, då vi har ett öppet kök.
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök.



Om din ambition eller önskan är att flytta långväga ifrån men till Höganäs kan vi vara behjälpliga med boende.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Salthallarna
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 april 2023
  • Ansök senast: 25 september 2023

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024