Souschef

Souschef

Arbetsbeskrivning

Jobba med oss på västkustens finaste destination.
Sedan Marstrands Havshotell öppnade 2011 har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Vi är ett av västkustens största hotell med restaurang för 200 personer, bar, sport, mötes- och eventlokaler samt 144 hotellrum och sviter. Vi har ett magnifikt läge med magisk utsikt över Marstrandsön och tillsammans skapar vi magi för våra gäster!
På vår resan behöver vi grymma inspiratörer. Vi är ett ungt, privatägt hotell där vi har snabbt till beslut och kan skapa vår egen framtid.
Som Souschef med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga vårt nya Ottos Kök.
Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj!
Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera mat i toppklass till våra gäster. Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.
Du kommer att jobba i den dagliga driften i köket med att laga mat, kvalitetssäkra och utveckla våra menyer samt arbetsleda övrig kökspersonal.
Arbetstid förlagd till dag, kväll och helger.
Tjänsten är på 100% och lön enligt överenskommelse. Gärna start mitten av maj.
Att kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift är meriterande.
Anställning sker löpande

Kontaktpersoner på detta företaget

Food and Beverage Pär Andersson
0303240200

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MARSTRANDS HAVSHOTELL AB MARSTRAND
  • 2 platser
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 april 2023
  • Ansök senast: 17 maj 2023

Besöksadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND

Postadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND, 44030

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024