SOUSCHEF

Arbetsbeskrivning

Restaurang Tyrolen serverar goda tyrolerschnitzlar, skummande dryck och bjuder på klingande tyrolermusik.

Hamnkrogen är Lisebergs egen fiskekrog med dagsfärska skaldjur som specialitet. Såväl klassiska plateauer som köttalternativ finns på menyn.

Järnvägsrestaurangen erbjuder vällagad mat serverad i sittkupéer och godsvagnar, med inspiration från 50- och 60-talets Sverige.



Tyrolen, Hamnkrogen och Järnvägsrestaurangen söker

SOUSCHEF (6-9 månaders anställning)

Som souschef på en av Lisebergs restauranger är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du gillar att arbeta med mat under tydliga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler och HACCP-rutiner, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har några års dokumenterad yrkeserfarenhet både från á la carte och från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta i ett högt tempo i en intensiv arbetsmiljö. Du söker utmaningar och yrkesutveckling och känner dig mogen att ta en arbetsledande och drivande roll i köket. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. I övrigt behärskar du svenska obehindrat och har goda datorkunskaper. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa trevliga matupplevelser!

Tjänsterna på Tyrolen och Hamnkrogen är säsongsanställningar på heltid under perioden 15 april tom 31 december. Tjänsten på Järnvägsrestaurangen är på heltid under sommarsäsong (från mitten av april till oktober). Arbetstiden följer parkens öppettider under säsong men påverkas även av event och övriga beställningar.

Är du intresserad av en eller flera av dessa tjänster?

För att söka tjänsten på Tyrolen är du välkommen att maila vikarierande restaurangchef Mikael Lundmark, mikael.lundmark@liseberg.se.

För att söka tjänsten på Hamnkrogen är du välkommen att maila restaurangchef Harald Wållgren, harald.wallgren@liseberg.se.

För att söka tjänsten på Järnvägsrestaurangen är du välkommen att maila restaurangchef Åsa Söderström, asa.soderstrom@liseberg.se.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV samt referenser senast den 16 mars.

För fackliga frågor svarar
Annika Sollner, HRF, 0762-09 88 56, annika.sollner@liseberg.se
Anastassios Grozos, Unionen, 031-733 02 57, anastassios.grozos@liseberg.se
Anders Ström, Ledarna, 031-733 03 88, anders.strom@liseberg.se
Anders Ingemarsson, Kommunal, 031-733 04 03, anders.ingemarsson@liseberg.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Jann Dewit
031-750 69 43
Jann Dewitt
031-7506943
Anders Broman
031-400100
Kenneth Berndtsson
031-400100
Ulf Ericson
031-733 02 04
Rekrytering Liseberg
031-400100
Rekrytering Liseberg
031-400100
Henrik Berntsson
031-400 100
Sebastian Nyström
031-400 100
Rekrytering Liseberg
031-400 100

Sammanfattning

  • Arbetsplats: LISEBERG AB GÖTEBORG
  • 3 platser
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Publicerat: 4 mars 2014

Besöksadress

Nellickevägen
None

Postadress

Box 5053
GÖTEBORG, 40222

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024