OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang MR Kastanjen
Restaurang MR Kastanjen är belägen på K3 i Karlsborg där vi serverar ca 1500 måltider per dag. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål till personalen på området men även civila gäster veckans alla dagar, måndag till söndag. För närvarande är var 4:e helg schemalagd. Schema kommer att läggas löpande på 14 dagar. Idag är vi ett team om 15 personer som arbetar i restaurangen.
Utöver MR Kastanjen som är huvudköket så ingår även att man får jobba på Vanäsmässen, Kråk och Tellus. Vi arbetar både dagtid och kvällstid.
Vi blandar husmanskost med finare middagar.
Då vi arbetar inom ett skyddsobjekt så är svensk medborgare en förutsättning. Registerkontroll kommer att ske.
Till rollen som souschef söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som souschef lagar du huvudsakligen mat, men hjälper även till med en del administrativa sysslor, är arbetsledare och ansvarig för driften av köket vid köksmästares frånvaro. Vi tror att du gillar att både arbeta självständigt och att vara en del av ett team.
I de administrativa uppgifterna ingår bland annat: planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, sköta egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi inom Restaurang Mr Kastanjen följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav.
Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock
Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion
Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter
Kunskap i Office-paketet
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort
Det är meriterande om du har
Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.
Ansökan: Skicka din ansökan senast datum Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: HRF
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund