OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av vårt strukturerade team på Brasserie du Sud i Ystad? Vi söker nu en passionerad och erfaren souschef som kan hjälpa oss att ta vår restaurang till nya höjder.
Som souschef kommer du att arbeta nära köksmästaren och vara ansvarig för att assistera med arbetsplanering och uppföljning. Du kommer också att vara involverad i träning och utbildning av både ny och befintlig personal för att säkerställa att vårt team fortsätter att utvecklas.
Vi ser att du har erfarenhet av att leda ett team och att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Du kommer att ha ansvar för köksekonomi, inklusive inköp av matvaror samt övervakning och hantering av råvaror och produkter. Tillsammans med kökschefen kommer du att lägga upp driftplaner och planera för den dagliga servicen.
Din roll kommer även att inkludera inventering, hantering av bokningar och uppdatering av PM (produktionsmanualer). Vid köksmästarens ledighet eller semester kommer du att vara en värdefull resurs och biträda i driften.
Vi söker en engagerad souschef på heltid (100%) som kan bidra med sin passion för mat och service. Om du har erfarenheten och de färdigheter som krävs för att ta dig an denna spännande roll, ser vi fram emot att höra från dig.
Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev så snart som möjligt till jenny@hotellcontinental.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Husfru Annica Carlsson
0411-13700
Köksmästare Jörgen Lundgren
0411-13700
Hotellägare Annika Turitz Garnaeus
0411-13700