Souschef

Souschef

Arbetsbeskrivning

Upptäck allt det fantastiska en vintersäsong i Branäs har att erbjuda! På Sveriges fjärde största skidanläggning söker vi nu nya kollegor till vintersäsongen 24/25. Här väntar en spännande och händelserik arbetsplats med skidåkning i toppklass och en idyllisk vintermiljö precis utanför dörren. Skapa minnen för livet – sök vinterns roligaste jobb i Branäs nu!
Dina uppgifterSom souschef har du en nyckelroll i kökets dagliga drift och fungerar som en viktig länk mellan kökschefen och övrig kökspersonal. Du ansvarar för att planera, leda och fördela arbetet under både förberedelser och service för att säkerställa att våra kvalitetsstandarder upprätthålls. Dina arbetsuppgifter inkluderar att hantera beställningar, leveranser och inventeringar samt att stödja kökschefen i arbetsstrukturen och verksamheten.
För att lyckas i rollen som souschef bör du ha erfarenhet av à la carte och/eller bufféverksamhet. Du kommer att arbeta nära kökschefen och fungera som ett stöd och bollplank, särskilt när det gäller inventering, beställningar och leveranser. Arbetstiderna kan variera och inkludera både dag- och kvällspass samt helger.
I Branäs finns det tre olika restaurangkök och beroende på din roll kan tjänsten skilja sig åt:
Souschef Brants – inriktning lunch
Souschef Brants – inriktning à la carte
Souschef Ladan
Souschef Loftet

Läs mer om våra restauranger här.
Vi erbjuder…En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer. Vi ordnar även boende till alla som önskar.
Vem är du?Du är effektiv och strukturerad, snabb och lösningsorienterad med en passion för yrket. Stresstålighet är någonting du redan bemästrar och du har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. En bra arbetsattityd, där du brinner för din uppgift och vågar ta för dig, är en självklarhet och du värdesätter god kommunikation i köket och även mellan kök och servis. Om du beskriver dig själv som lättlärd och har lätt att observera detaljer har du en fördel hos oss. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Branäs tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.
Krav
Erfarenhet som kock inom á la carte- och/eller bufféverksamhet.
Du ska vara bekväm med engelska och/eller svenska språket.

Meriterande
Körkort och tillgång till bil.

AnsökDetta är en säsongsanställning mellan december och april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 1 september, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta vår köksmästare Tobias, tobias.bengtsson@branas.se.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Branäs
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 juni 2024
  • Ansök senast: 1 september 2024

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024