OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Souschef till Paraden
Paraden Kvarterskrog & BarserveringKvarterskrogen Paraden är lite som Lustiga Huset, här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket eller låt en söndagsflaska rött gå runt vid det stora familjebordet. Nedervåningens ölbar lockar till småprat över ett glas mikrobrygd, och från köket kommer smårätter med inspiration från Sydeuropa, eller kanske en helstekt svensk bondfågel att dela på.
Paraden är döpt efter kvarteret och biografen som huserade i dessa lokaler på 1930-talet, och var den självklara knytpunkten för vardagsnöjen på norra Östermalm. I dag har filmen bytts ut mot mat och dryck, men andan om en plats för upplevelser och inspiration lever vidare. Denna gång med kniven, gaffeln och gästerna i huvudrollen.
Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månaderLön: Enligt överenskommelse
Om jobbet Vi letar efter en person som är lika proffsig som rolig, och som är redo att bli Paradens mega - souschef!
I rollen som souschef är du en nyckelspelare i köket, hjärtat på restaurangen. Du skapar positiv energi och mat i världsklass tillsammans med teamet!Vi vill att du är någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för att ge varje gäst en härlig matupplevelse och att du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team.
Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag!
Sammanfattning av rollen: - Medansvarig för driften av köket tillsammans med köksmästaren - Arbete mot att uppnå den angivna planen
Viktiga funktioner: - Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås - Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket tillsammans med köksmästaren - Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas Du kommer vara medansvarig för: - inventering, månadsvis - beställningar och returer - receptdokumentation - upplärning av nya rätterÖvrigt: Goda kunskaper i Officepaketet
AnsökanAnsök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg