Souschef

Arbetsbeskrivning

Bockholmen söker en souschef!
Vi söker dig som är redo att nästa kliv inom restaurangkök. Tidigare erfarenhet av ledarskap inom kök är starkt meriterande, vi lägger dock störst vikt vid personlighet.
Bockholmen Hav & RestaurangVarmt välkommen till vår första restaurang!På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro – ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 18 år.
I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär – öppet från morgon till kväll.
WE LOVE TO SERVE YOUVårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.
Om dig
Vi söker dig som- har minst 3 års erfarenhet av kök- är prestigelös, tydlig och lyhörd somledare- motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål- ärsocial och trevlig- är initiativtagande
Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för- att upprätthålla företages rutiner och policy- egenkontroll – HACCP- leda och coacha medarbetare i köket
Du kommer även vara medansvarig för- inventering, månadsvis- beställningar och returer- säkerställa kvalitén på maten som serveras- recept dokumentation- upplagning av nya rätter- attuppnå uppsatta matprocentmål-optimering av personalkostnader på utsatta pass
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Har du frågor kring tjänsten kontakta vår driftschef Joanna på joanna@bockholmengruppen.com

Kontaktpersoner på detta företaget

Teddi Åström

Jonathan Salazar Repta

Sussie Pöhl Svensson

Fredrik Krüger

Caroline Sjöberg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bockholmengruppen
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 augusti 2024
  • Ansök senast: 8 februari 2025

Besöksadress

Nybrogatan 38, Stockholm
None

Postadress

Nybrogatan 38
Stockholm, 11440

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024