Souschef

Souschef

Arbetsbeskrivning

Välkommen till Gottskär Hotell, ett personligt och charmigt hotell nära havet på Onsalahalvön utanför Kungsbacka. Vi har stort fokus på att leverera en fantastisk upplevelse till alla våra gäster, allt från dagliga konferenser, lunchrestaurang, större event, bröllop och självklart även i vår restaurang med á la carte.
Vi är den naturliga platsen för kreativa och härliga möten.
Vi söker nu en glad och kreativ Souschef med några års erfarenhet.
Arbetet: Du kommer att vara en del av vårt team av härliga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastisk matupplevelse och service. Vi befinner oss i ett skede där vi formar vår framtid och självklart blir du en stor del av detta.
Som Souschef kommer du att vara ansvarig för all mat som köket serverar under passet. Till största delen serveras all mat på tallrik, ytterst lite buffé-servering om inte gästerna efterfrågar det.
Du kommer även att tillsammans med övriga kolleger, organisera, övervaka och utbilda köksteamet.
Att planera och beställa varor med en god tanke på hållbarhet och ekonomi ingår som en naturlig del av ditt arbete.
I din roll här hos oss är du en viktig del i att sätta nivån och utbudet vi presenterar till våra gäster, i form av menyer, val av råvaror och självklart slutresultatet som presenteras på tallriken.
Detta är en fantastisk möjlighet för en Souschef som är redo för nästa steg i en spännande miljö med oändliga möjligheter att skaffa sig erfarenhet och utvecklas.
Vem söker vi: En positiv och ambitiös lagspelare, full av energi som vill vara med och skapa den bästa upplevelsen för våra gäster. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning, råvaror och hur maten presenteras. Som en del av ett team är du ödmjuk, lyhörd och ordningsam. Hos oss får du möjlighet att jobba i en familjär miljö där din talang för matlagning och service får komma till användning varje dag.
Vi söker dig som vill känna stolthet i allt du levererar till gäst och ett stort hjärta för gäster såväl som kolleger.
Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt minst ett par års yrkeserfarenhet som á la cartekock.
Vi erbjuder: Vi erbjuder en 100% heltidsanställning som startar med en provanställning. Varierade arbetstider, arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Bifoga ett fullständigt CV och ett personligt brev.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gottskär Hotell AB ONSALA
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 september 2024
  • Ansök senast: 16 oktober 2024

Postadress

None
ONSALA, 43993

Liknande jobb


Sushi kock

18 september 2024

16 september 2024

Förste kock / souschef

Förste kock / souschef

16 september 2024

Souschef

Souschef

16 september 2024