Souschef

Arbetsbeskrivning

Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med vackert och lugnt läge vid vattenbrynet med ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode. Hotel Skeppsholmen har 78 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Fondation/UNICEF och Project Playground.
På Hotel Skeppsholmen jobbar vi aktivt med hållbarhet genom devisen från jord till bord till jord. Vi har vårt eget komposteringssystem som gödslar vår nya köksträdgård där vi odlar kryddörter, snitt blommor och annat grönt. Längs med vårt hotell växter päron och äpplen som blir en naturlig del av våra rätter under säsongen.


Vill du vara en del av Hotel Skeppsholmen?
Vi söker nu en souschef till vårt kök på den lilla ön mitt i Stockholm.
Vi söker dig som i nuläget jobbar som souschef eller förste kock, eller så kanske du jobbat ett par år som kock och är redo att ta ett steg till.
Tjänsten kommer att tillsättas under november månad
Vad söker vi
Personen vi söker har ett stort smaksinne och känsla för hur bra mat lagas. Vi ser gärna att du har jobbat med klassisk svensk mat och sätter smak och kvalitet i första hand.
Vi är en blandning av personal med olika kunskapsnivåer och det krävs att man som souschef kan leda både praktikanter, juniora och seniora kockar. Du bör ha ett sinne för ordning och kunna ta beslut själv efter de mallar som finns. Du är en person som inte är rädd för att visa och leda sina medarbetare.
Vi behöver en person som är van vid att jobba i högt tempo då vi under stora delar av året har många gäster som besöker oss. Ett stort plus är om du har erfarenhet av konferens och fester då det är en stor del av vår verksamhet.
Viktigt är att du kan kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift.
Tjänsten är till största del förlagd kvällstid och helgtid så ett plus är om du gillar att jobba då. Dag pass förekommer ca 1 vecka per månad.
Stort plus är om du har körkort då verksamhet sker på olika delar av ön.


Vad ingår
I Souschefens roll ingår det att ansvara för verksamheten i köket då kökschef inte är på plats. Se till att lagar och livsmedelshantering följs. Ansvara för att produkten motsvarar Hotel Skeppsholmens krav. Miljö och tradition är ledord i vårt skapande och vi vill att vår mat skall uppfattas som god, vällagad och kaxigt enkel!




Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut men anställning kommer ske tidigast i början av april. Alla ansökningar sker per epost.




Skicka personligt brev och CV till alexander@hotelskeppsholmen.se

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HOTEL SKEPPSHOLMEN AB STOCKHOLM
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 september 2024
  • Ansök senast: 27 oktober 2024

Besöksadress

GRÖNA GÅNGEN 1
STOCKHOLM

Postadress

BOX 1616
STOCKHOLM, 11186

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024