OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Stallmästaregården söker en hungrig souschef.
Stallmästaregården är en del av familjeägda Nobisgruppen med bl.a. Operakällaren, Hotel Skeppsholmen och Nobis Hotel. Stallmästaregården ligger vackert beläget nära vattnet vid Hagaparken. Vi lagar klassisk svensk mat i modern tappning.
Du kommer att få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel högt.
Har man roligt på jobbet så lagar man också godare mat.
Vår VD Fredrik Malmstedt har mångårig erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, däribland som krögare för restaurang 50 KVADRAT och ägare av Köttbutiken i Visby. Han har sedan tidigare varit VD för Fabriken Furillen och Nobis Gårdar som är en del av Nobis AB.
Vi tror att du som söker har en bakgrund som souschef och är van att ta både stationsansvar och personalansvar.
Vi vill att du brinner för kockyrket och att du ständigt strävar efter ny inspiration till att bli en bättre kock.
Kontaktpersoner på detta företaget
vice VD Magnus Johansson
08-6101311
Restaurangchef Marcus Edwinsson
08-6101311
Restaurangchef Jessika Höglund
08-6101303
Köksmästare måns sixtensson
08-6101320
Restaurangchef Jessika Höglund
08-6101305
köksmästare måns sixtensson
08-6101310
Köksmäsatre Måns Sixtensson
08-6101310
Personalansvarig Catharina Stenhammar
08-6101305