Souschef

Arbetsbeskrivning

Vi söker en passionerad, matlagare med stark vilja.

Du har minst 3 års erfarenhet av ledande befattning i kök. Du jobbar i dag som souschef eller förstekock, och ser dig själv som en lagspelare.

Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning.

Vår restaurang är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag. Verksamheten är omfattande och störst under sommarhalvåret.

Hotel Skeppsholmen ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm, ingår i Nobiskoncernen. Hotellet har 81 hotell rum och sviter för mer info se, www.hotelskeppsholmen.se

Tjänsten är en heltid, med start omgående.
Ansökan sker till:
tomas@hotelskeppsholmen.se

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46

Sammanfattning

Besöksadress

GRÖNA GÅNGEN 1
STOCKHOLM

Postadress

BOX 1616
STOCKHOLM, 11186

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024