OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en passionerad, matlagare med stark vilja.
Du har minst 3 års erfarenhet av ledande befattning i kök. Du jobbar i dag som souschef eller förstekock, och ser dig själv som en lagspelare.
Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning.
Vår restaurang är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag. Verksamheten är omfattande och störst under sommarhalvåret.
Hotel Skeppsholmen ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm, ingår i Nobiskoncernen. Hotellet har 81 hotell rum och sviter för mer info se, www.hotelskeppsholmen.se
Tjänsten är en heltid, med start omgående.
Ansökan sker till:
tomas@hotelskeppsholmen.se
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46