OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2014 hade Gröna Lund ca 1400 anställda under säsong och besöktes av drygt 1,3 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.
Vi söker nu souschefer till några av Gröna Lunds restauranger.
Krejsy’s är vårt grillmecka med sydamerikanskt tema. Ambitionen är att göra mycket själva, bland annat har vi egen rök, och det blir mycket rolig produktion. Här finns möjlighet att vara den sociala kocken och prata med gäster.
När vi kliver in på Kryddhyllan serveras det à la carte med smaker från hela världen. Vi jobbar med råvaror av bra kvalitet och förvandlar dem till spännande rätter med enkla smaker med en Kryddhyllan-twist. Köket är fräscht och lättjobbat.
I Tyrols bakficka serverar vi under säsong en meny inspirerad av Tyrolen med ”lokala” favoriter som wienerschnitzel och surkål. Utomhus i parken har vi Biergarten där vi serverar dryck och rätter till tonerna av ett tivoli. Gillar du omväxling och högt tempo gillar du också att jobba här. På köpet får du lära dig de flesta typer av verksamheter man kan ha i ett kök, där maten alltid i är vällagad från grunden.
Ditt huvudsakliga fokus är att vara närvarande i driften och se till att våra gäster får bra service och att medarbetarna trivs. Arbetet är omväxlande och arbetsuppgifterna innefattar även arbetsledning av kockar, varubeställningar och tidsrapportering.
Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och trivs i en ansvarstagande roll.
Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts