SousChef Banquette

SousChef Banquette

Arbetsbeskrivning

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Passionerad Sous Chef till Banquetten

Vill du arbeta i norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Strawberry tidigare Nordic Choice har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Clarion Hotel Stockholm har sedan 2003 varit Södermalms mötesplats. Med 532 hotellrum, 17 konferenslokaler, Elements Spa, brasserie NÒR och Living Room är vi ett av Stockholms största hotell.

Clarion Hotel® är mer än ett hotell - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är mer än en anställd - du är en del av upplevelsen! Idag är vi ett fantastiskt team med olika erfarenheter och bakgrund men där vi alla har några saker gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion. Låter detta som du? Ansök idag och låt oss tillsammans skapa en av Göteborgs mest omtalade destinationer!

Just nu söker vi en driven Sous Chef, en stark ledare med öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Vill du bli en del av vår framtid? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

I tjänsten ingår:

• Daglig ledning av matproducerande områden
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten enligt brand standard
• Tjänstgöring enligt rullande schema dagtid, kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att, i samråd med resten av ansvariga i köken, tillhandahålla högsta möjliga matkvalité inom fastlagda lönsamhetsmål för avdelningen.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• Ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar.

På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?

Sök innan sista ansökningsdag.

Har du några frågor?
Kontakta

Matti Cederlund

Executive Chef

matti.cederlund@strawberry.se

Vill du veta mer om Clarion Hotel Stockholm? Följ oss på sociala medier för spännande uppdateringar

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Strawberry med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter.

Kontaktpersoner på detta företaget

Fredrik Hjulfors

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Stockholm
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 augusti 2024
  • Ansök senast: 13 september 2024

Besöksadress

Ringvägen 98
None

Postadress

Ringvägen 98
Stockholm, 10460

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024