OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Brännö, en ö i Göteborgs södra skärgård, ligger Brännö Värdshus. Hit tar men sig med båt via skärgårdstrafiken. Värdshuset har flertalet arrangemang och aktiviteter, framförallt musik varje månad, året runt. Närheten till Göteborg och Göteborgs popularitet som turistdestination gör att många av våra gäster kommer från alla världens hörn. I vår restaurang finns 40 talet platser och i vår friliggande paviljong finns plats för dryga 100 gäster. Där arrangerar vi musikarrangemang, fest och bröllop samt konferenser. På sommaren är vår stora härliga uteservering fylld med öbor och sommargäster. Värdshuset bedriver även Pensionat Baggen med 9 rum och 19 bäddar.
Boendemöjligheter kan ordnas. Även parkering på Saltholmen och vid behov båtplats på Brännö. Nu söker vi en självständig och driven souschef att arbeta tillsammans med vår kökschef och som kan leda kökets arbete när han inte är på plats, kanske är Du den vi letar efter!
Vi söker en duktig och ambitiös souschef med minst 2 års dokumenterad erfarenhet och med yrkesutbildning.
Du älskar naturligtvis mat, dryck , människor och service samt känner stolthet när du kan ge gästen "det lilla extra" varje dag.
Vi är ett tajt team som sporrar och hjälper varandra, allt för att våra gäster skall trivas hos oss.
Skärgårdsmiljön är inspirerande, så det finns alla möjligheter till att utvecklas och utveckla företaget.
Körkort är meriterande.
Vi strävar alltid efter att gästen skall må bra och känna sig uppassad och ompysslad på ett avslappnat vis genom att äta riktigt god mat och få trevlig service. Arbetsuppgifterna är att leda, utveckla och producera vällagad mat i en unik och inspirerande miljö där fisk- och skaldjur utgör en betydande del av menyn. Arbetet är förlagt till både dagar, kvällar och helger.
Kontaktpersoner på detta företaget
Innehavare av Brännö Värdshus och Pensionat Baggen Thomas Granström
031-97 04 78
Innehavare av Brännö Värdshus och Pensionat Baggen Thomas Granström
031-97 04 78