OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren och passionerad Souschef som vill vara med och utveckla
vårat kök med fokus på Konferensavdelning, bar115 och våran nya restaurang som planeras till Q1 2024.
Vem söker vi: Du som är souschef och redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, kan peppa arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda.
Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, köksekonomi och även en god förmåga att planera och strukturera arbetet.
Du har erfarenhet och kunskap att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din tjänst kräver lösningsorientering och öppenhet för gästens önskemål.
Vi ser att du har arbetat med menyplanering tidigare, är insatt i köksekonomi.
Du har ett brinnande matintresse, är kvalitetsmedveten och fungerar bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Kvalifikationer:
Minst 5 års erfarenhet av a la carte och konferensmiddag.
Minst 1 års erfarenhet som souschef
Brinner för matlagning
Har god ledarskapsförmåga
Praktikaliteter:
-
Arbetstider: Varierande dag/kväll och helger
-
Omfattning: Heltid
-
Start: Hösten 2023
-
Lön: Enligt överenskommelse
-
För frågor om tjänsten Hakan.lundholm@elite.se
-
Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Vi ser framemot att höra från dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger