OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Scandic Lugnet bor våra gäster mitt i Lugnets stora sport- och friluftsanläggning med massor av aktiviteter året om. De kan njuta av naturen eller ta en promenad till Faluns stadskärna med restauranger och butiker. Våra gäster kan också avsmaka en god måltid i vår mysiga restaurang eller spendera tid i vår relaxavdelning.
Vi som arbetar på hotellet är ett glatt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling, litet som stort, som den mest naturliga delen av vårt arbete. Tillsammans skapar vi en god stämning och en välkomnande atmosfär som i sin tur präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor.
Souschef, Kock – Food Creation!
På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse.
Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Sousechef agerar du arbetsledare och är den som har ansvar för vår dagliga verksamhet i köket. Tillsammans med övriga i teamet på hotellet skapar vi en gästupplevelse i världsklass.
Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Utöver detta lägger vi stor vikt vid din förmåga att styra och leda arbetet och att skapa och bygga rutiner för vår verksamhet i köket. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.
Vem är du?
För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt, samt har några års erfarenhet av resturangkök och À la carte-servering. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare och lagledare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.
Information om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar arbetstider under dagar och kvällar både vardagar och helger etc. Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.
Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.
Delar du våra värderingar?
BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD