Souschef för lunch och catering

Arbetsbeskrivning

Vi driver idag en lunchrestaurang, festvåning och ett cateringföretag i Nacka vid Danvikstull.
Företaget har funnit i ca 30 år. Vi serverar ca 250-300 luncher per dag och cateringdelen har en stor spridning av kunder med huvudfokus på leveranser till företag och konferensanläggningar men även många festbeställningar till privatpersoner
Vi har tagit oss igenom Coronabesvären och tar nu nya tag inför hösten och behöver utöka personalstyrkan.
Det vi söker är dig som vill ta en hel del ansvar kring lunchen, våra cateringuppdrag samt även menyplanering och upplägg för vår catering och festvåning.
Du arbetar mest dagtid på vardagar men det kommer även vara en del jobb under vissa helger och kvällar(ca varannan lördag, främst dagtid).
Vi har många olika typer av beställningar varje dag med leverans av luncher, konferensmenyer, festmenyer mm.
Vi har kunder med höga krav på kvalitet, att vi håller leveranstider, rätt allergikost mm så det är en förutsättning att du kan ha många bollar i luften och kan jobba flexibelt.

Sammanfattning

Besöksadress

HÄSTHOLMSVÄGEN 28
NACKA

Postadress

HÄSTHOLMSVÄGEN 28
NACKA, 13130

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024