OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Engsholms Slott, ett familjeägt hotell sen 1986, beläget vid havet på Mörkö, endast en timma från Stockholm. Hotellet har 55 rum och 90 bäddar. I sommar är första sommaren vi kommer ha öppet ons-sön. Vi arbetar både mot B2B samt privatsegmentet och weekend. Vår vackra matsal som rymmer ca 85 gäster.
Engsholms Slott befinner sig i en utvecklingsfas med inriktning mot ev nya marknader.
I företagsgruppen ingår även restaurangerna Mässrestauranger i Stockholm & Malmö, Stadshusrestauranger samt flera restauranger på Stockholms Kulturhus.
Souschef
Nu söker vi dig som vill vara med och bygga vårt nya lilla team i köket.
Dig vi söker är en glad, drivande, idérik och kommunikativ person.
Förutom att arbeta operativt inom alla områden med både kall- & varmkök, köksdisk, bageri/konditori kommer dina arbetsuppgifter även innebära ansvar och att vara behjälplig till vår kökschef med kalkylering, inköp, egenkontroll mm.
Som person är du strukturerad och organiserad med passion för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vårt kök består förutom dig av 2-3 entusiastiska medarbetare.
All mat lagas från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk. Då Engsholms Slott är Svanen- och KRAV-certifierad arbetar vi ekologiskt och miljömedvetet, vi ser därför att du delar dessa tankar och värderingar med oss.
Engsholms Slott erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor. Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. En marknadsmässig lön erbjuds tillsammans med andra förmåner.
Då Engsholms Slott ligger utanför allmänna kommunikationer, är det ett krav att du har bil för egen kommunikation. Bostad i närområde är också meriterande.
Genom att söka tjänsten godkänner du att dina personuppgifter behandlas enligt Engsholms Slotts policy för GDPR.