OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock / Souschef
Nu söker vi dig som vill vara med på vår gastronomiska resa om ett hållbart kök, gastronomiska upplevelser.
Dig vi söker är en glad, drivande, idérik och kommunikativ person. Som person är dustrukturerad och organiserad med tempo och passion. Att du brinner för gastronomi och upplevelser är en självklarhet. Du har gedigen erfarenhet och kan axla ansvar.
All mat lagas från grunden vilket kräver kunskap, planering samt ett logistiskt tänkande. Då Engsholms Slott är Svanen- och KRAV-certifierad arbetar vi ekologiskt och miljömedvetet, vi ser därför att du delar dessa tankar och värderingar med oss.
Engsholms Slott erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor. Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.
Då Engsholms Slott ligger utanför allmänna kommunikationer, är det ett krav att du har bil för egen kommunikation. Bostad inom en radie av ca 5 mil är också ett krav.
Engsholms Slott, ett familjeägt hotell sen 1986, beläget vid havet på Mörkö i vackra Sörmland, endast en timma från Stockholm. Hotellet har 55 rum och 90 bäddar. Under närmare 30 år har vi arbetat B2B mot företag, konferenser och möten. Under 2021 öppnar vi nu upp vårt vackra och okända Slott även för privatgästen. Vi är på en resa, där vi vill sätta Engsholms Slott som destination på kartan. Här kommer köket spela en stor och viktig roll. Vi arbetar i grunden med hållbarhet, råvaror från egen trädgård, gårdar i närområde och inspiration från Sörmlands skogar, ängar och sjöar.
Vår vackra barockmatsal som rymmer ca 85 gäster.
I företagsgruppen ingår även restaurangerna Mässrestauranger i Stockholm & Malmö, Stadshusrestauranger samt flera restauranger på Stockholms
Genom att söka tjänsten godkänner du att dina personuppgifter behandlas enligt Engsholms Slotts policy för GDPR.