Souschef Heurlins

Souschef Heurlins

Arbetsbeskrivning

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Hösten 2023 öppnade Clarion Hotel Draken på Järntorget och blev en ny del i Göteborgs kulturella epicentrum. Här möts stadens liv och puls innanför hotellets väggar och skapar en inspirerande mötesplats genomsyrad av Gastronomi, Musik och Kultur. Det är här vi möts. För att äta, bo och umgås. Det är uppklätt och omatchat, elegant och avslappnat. Välkommen till en plats som överaskar på alla plan.

Nu söker vi medarbetare som vill vara med oss på resan, att få elden att spraka lite extra och leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att göra Draken oemotståndlig och att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna! Är du en av dem?

Just nu söker vi en driven Sous Chef, en stark ledare med öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Vill du bli en del av vår framtid i Göteborg? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

I tjänsten ingår:

• Daglig ledning av matproducerande områden
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten enligt branch standard
• Tjänstgöring enligt rullande schema dagtid, kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att, i samråd med resten av ansvariga i köken, tillhandahålla högsta möjliga matkvalité inom fastlagda lönsamhetsmål för avdelningen.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• Ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar.

På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?

Sök innan sista ansökningsdag den 10 december.

Vill du veta mer om Clarion Hotel Draken? Följ oss på Sociala Medier.

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Draken
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 november 2023
  • Ansök senast: 10 december 2023

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024