OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om oss
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats ett flertal gånger, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och det är där du kommer in i bilden. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som Food & Beverage manager. På Hooks Herrgård strävar vi efter att använda närproducerade råvaror och vi serverar en kravmärkt frukostbuffé.
Dina arbetsuppgifter
Till vårt kök i herrgården söker vi nu dig som vill arbeta som souschef i kallskänken i ett glatt och kunnigt team. Som souschef kommer du skapa smakrika upplevelse för våra gäster, till frukost, lunch och á la carte. Tjänsten baseras på dagtid, kvällar och varannan helg. Du kommer ha övergripande ansvar över lunch, middagar och tillsammans med köksmästare och kökschef ansvar du för personal, schemaläggning, inköp och den dagliga driften.
Tillsammans med köksmästare och kökschef kommer du arbeta för att effektivisera och driva köket framåt, inspirera och motivera personal samt vara delaktig i framtagandet av nya menyer.
Om dig
Brinner du för smaker och matlagning? Då kanske du är Hooks Herrgårds nya tillskott!
Vi söker dig som har:
- Lämplig utbildning och tidigare erfarenhet som souschef eller likande arbetsuppgifter
- Erfarenheter av husmanskost och á la carte
- Du är driven, engagerad och målmedveten
- Du har god samarbets- och ledarskapsförmåga
- Tidigare erfarenhet av inköp
- Erfarenhet av HACCP, Egenkontroll
- Körkort och tillgång till bil
Arbetsglädje och servicekänsla är viktiga egenskaper - vi är kunniga, engagerade och vi har roligt tillsammans.
Om anställningsvillkoren
Tillsvidareanställning som inleds med provanställning.
Tillträde; omgående.
Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!