OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Allt händer på Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Hos oss hittar du alla typer av gäster; hotellgäster, publik till magiska föreställningar i konserthuset, tusentals gäster som besöker någon av våra många spännande mässor, konferenser och kongresser, och inte minst paren och vännerna som firar i någon av våra restauranger. Vi blickar ut mot Europa och kontinenten för att mäta oss med de bästa, vi vet att vi har alla förutsättningar att vara ”Det bästa” och vi ska vara det självklara valet i Öresundsregionen.
Vi pratar inte om drömmar, vi sätter mål och ser till att ta oss dit. Vi söker en passionerad kock för den dagliga driften till vår restaurang Kitchen & Table. Med personlig service ser du till att våra gäster får ett bemötande utöver det vanliga. Gästfokus, lyhördhet och problemlösningsförmåga är egenskaper vi söker.
Souschef rapporterar till Head Chef.
Sous- Chef har som huvudansvar att:
• Säkerställa tillsammans med HC och övriga Service manager kök, driften, kvalliten, servicen, för restaurang Kitchen and Table
• Säkerställa att avdelningen minimerar kostnaderna och att vi hanterar timmar korrekt.
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Kockar
• Kallskänkor
• Diskare
I tjänsten ingår:
• Daglig ledning av matproducerande områden samt disk.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med (HC )gällande konceptutveckling och utveckling av produkten
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer.
• Tjänstgörning enligt rullande schema men mesta del kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kock kläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal.
• Ansvar för upplärning och vidareutbildning av kökspersonal i Attitude@Clarion anda.
• Rekrytering av personal i enlighet med företagets Attitude@Clarion policy
• Ansvar för att forecast på timrapporter kommer in i tid. (Vid behov)
• Användande av tidsrapporteringssystem (Vid behov)
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget . Användande av menu engineering.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• SC ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in till HC i rätt tid.
• Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar.
• Eventuellt andra uppgifter kan till komma direkt delegerade via närmst chef.
Anställningsgrad: 100%
Lön enligt avtal
Intervjuer sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Ek
+46 725868228
Miri Sumiq