OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Souschef som vill arbeta heltid på vår restaurang på södermalm.
På Bird tar vi konceptet fågel till en ny nivå. Det är streetfood med finess, uppsluppen stämning, cocktails, bärs och cava. All vår kyckling kommer från Mariebegs gård utanför Trollhättan. Småskalig produktion med god djurhållning. Vi är en liten restaurang med ett tajt gäng som har mycket kul tillsammans.
Ansökan samt eventuella frågor besvaras via epost.
Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte. Vi sysslar med streetfood på fågel som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Samt att leda köket när kökschefen inte är på plats. Ansvarsfullhet, ledarskap, stresstålighet, och en vilja att sammarbeta och utvecklas är viktiga egenskaper samt att du inte är rädd för att hugga i.
Matchar du ovanstående text så finns givetvis alla möjligheter att utveckla din roll och ta större ansvar. Arbetstiden är främst förlagd till kvällar och helger.
Tillträde så snar som möjligt
Ansökan samt eventuella frågor sker via epost.
Märk din ansökan med: Souschef