Souschef / Kock

Souschef / Kock

Arbetsbeskrivning

Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit hittar du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren.
Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hemtrevliga och hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombination av bibliotek och vardagsrum. Restaurangen ligger en trappa upp från entrén och kantas av mjuka läderfåtöljer och bokhyllor fyllda med böcker och spel för den som vill sysselsätta sig efter middagen. Här serveras allt från frukost till middag med såväl franska som amerikanska influenser på menyn, bland annat fransk råbiff och cheeseburgare. På lördagar och söndagar erbjuds brunch, eller Comfort Brunch som de själva kallar det. I baren hittar du cocktails med inriktning på hantverket, och kommer du sent kan du alltid beställa nattamat från à la carte-menyn.
Souschef & kock sökes för matlagning i à la carte kök på Lydmar Hotel AB i Stockholm.
Tidigare erfarenhet från à la carte kök och internationell matlagning ett krav.
Varierande arbetstider på rullande schema
Lön enligt ök
Tillträde omgående
Svenskt arbetstillstånd obligatoriskt
Maila ansökan till: jakob@lydmar.com

Kontaktpersoner på detta företaget

Lelle Rössler
08- 223160

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lydmar Hotel STOCKHOLM
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 augusti 2023
  • Ansök senast: 29 september 2023

Besöksadress

Södra Blasieholmshamnen 2
STOCKHOLM

Postadress

Box 16196
STOCKHOLM, 10324

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024