Souschef Mässrestauranger The Parkside

Arbetsbeskrivning

Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som på uppdrag av Stockholmsmässan bedrivit restaurangverksamhet vid mässor och andra evenemang sedan starten 1970.Mässrestauranger driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger både i mässhallarna och utanför dem.Vi har en stor beställningsverksamhet och kapaciteten att arrangera skräddarsydda evenemang, kongresser, banketter och fester för flera tusen gäster. Vi söker en Souschef till The Parkside- Stockholmsmässans arrangemangs-, event- och utställarrestaurang.Restaurang The Parkside är hjärtat på Stockholmsmässan när det gäller bankettarrangemang, events och utställarmåltider.Här går kvantitet och kvaliten hand i hand, och vi är oerhört stolta övar att år efter år kunna laga modern, spännande och nyttig mat till alla våra gäster som är några av Europas mest nöjda mässbesökare och kongressgäster.I mässbruset på Stockholmsmässan finns alltid ett behov att sitta ner och bli serverad en god, vällagad måltid varför vi på Mässrestauranger vill driva The Parkside som ett gastronomiskt moget, kreativt och nytänkande kök.Något vi verkligen har lyckats med tack vare våra kreativa och duktiga kockar. Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid ditt kvalitetstänk, din kreativitet samt din förmåga att laga mat i högt tempo.Att arbeta som souschef på The Parkside innebär att du skall vara en trygg ledare med ett logistiskt tänk och samtidigt ha ett samarbetsvilligt synsätt med övriga avdelningar och kollegor.Dina kollegor i köket består av sex fastanställda kockar och kallskänkor samt ett stort antal extraanställda som du skall tycka om att leda, utveckla och samarbeta med vid större arrangemang. Som person är du en ansvarstagande och stresstålig idespruta som drivs av att utveckla och leda personal kring modern och nutida matlagning.Du är van vid att jobba med menyplanering och är trygg och nyfiken på nya smaksammansättningar.På Mässrestauranger och The Parkside arbetar vi dedikerat med ekologisk matlagning varför vi även ser att du delar dessa tankar med oss.

Kontaktpersoner på detta företaget

HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud

HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MÄSSRESTAURANGER AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 22 oktober 2010
  • Ansök senast: 21 november 2010

Besöksadress

Mässvägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 12580

Liknande jobb


sushi chef

28 december 2024

23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024