OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en driven och passionerad person som vill vara med och lyfta restaurangen till nya höjder. Du är utbildad kock och har erfarenhet av liknande arbete inom branschen. Som souschef på Tage är du med och säkerställer att vi håller en hög kvalitet på mat och service.
Vi är ett team och därför är god samarbetsförmåga lika viktigt som att kunna jobba självständigt.
Restaurang är ett öppet kök för kunskap och lärdom, vi lär av varandra med varandra.
Köket är ett brigad kök, med kökschef, två souschefer, en kock och linjekockar.
Du har breda kunskaper inom mat och god råvarukännedom.
Intresse for bakning och desserter är önskligt för du är souschef för den kalla sidan av köket.
Kreativitet och kunskap om desserter, bakverk och pastry är det vi söker.
Hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats. Vi arbetar i stor utsträckning med lokala råvaror och det bästa som Norrbotten har att erbjuda.
Vill du bli en del av vårat team?