OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en souschef/kock för att ta Värdshuset till nästa steg.
Vi söker dig som arbetat inom hotell- och/eller restaurangbranschen några år. Du får gärna ha jobbat på några olika ställen. Du får nu möjligheten att utveckla Värdshuset i Burträsk tillsammans med vår köksmästare tillika ägare.
Dina arbetsuppgifter kommer innebära, bland annat, lunch, à la carte, bageri, cateringuppdrag, beställningar och utveckling av menyer och maträtter.
Vi blandar trender med klassiska restaurangrätter och erbjuder en liten men vällagad meny som ofta uppdateras och förändras.
Vi ser gärna att du har ett stort intresse för matlagning och bakning och vill skapa nya kulinariska upplevelser för våra gäster.
Vi erbjuder en 50% anställning med sex månaders provanställning. Goda möjligheter till heltid finns, det finns även möjlighet att jobba extra i bar/servering vid intresse.
Om Värdshuset
Värdshuset har varit igång sedan 1970-talet och har haft många duktiga krögare och har i trakten ansetts som en samlingspunkt många år.
Värdshuset fick nya ägare den 1 januari 2021 och har sedan dess seglat upp på topp-fem listan över bästa restauranger i Skellefteå Kommun.
Restaurangen rymmer 100 gäster vintertid och ca 150 gäster sommartid. Hotellet har sex hotellrum. Bar med fulla rättigheter finns på plats.
Burträsk Värdshus AB är medlem i Branschförbundet Visita och har därmed kollektivavtal.