Souschef med intresse för hållbar gastronomi

Arbetsbeskrivning

Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer.
På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örtersjälva. Det vi inte hittar i vår odling,i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första handfrån speciellt utvalda lokala och regionalaproducenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltidkunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser och under våren kommer vi att lansera ett nytt restaurangkoncept.
Nu söker vi en Souschef som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service och som tycker att kött och fisk skall köpas in med stor hänsyn till både människan, djuren och vår miljö.Är du vår nya Souschef?
Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.Du ska ha kockutbildning och hararbetat som kock i ett antal år ochsom Souschef i minst 3 år. Du harskapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket.
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi,arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!
Du som söker jobbet ska ha:
Kockutbildning och gedigen kunskap om internationell och svenskmatlagning
Minst 5 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang/restauranger
Stort intresse av mat och dryck
Höga ambitioner inom ditt yrke
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift,

Vad vi erbjuder dig:
Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg.Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.
Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt ifantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Eklund
070-6672900
Caroline Östman
073-644 49 29
Patrik Rodehed
073-644 49 19
Christoffer Rosén
+46 8 446 64 30
Niklas Waclaw
073-644 49 22

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Workation Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 april 2024
  • Ansök senast: 30 april 2024

Besöksadress

Hufvudsta Gård, Vedboden, Solna
None

Postadress

Hufvudsta Gård, Vedboden
Solna, 17173

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024