Souschef Nilssons Restaurang & Bar, Malmö Arena Hotel

Souschef Nilssons Restaurang & Bar, Malmö Arena Hotel

Arbetsbeskrivning

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och bidra till att leverera en förstklassig service till våra gäster? Har du service ut i fingerspetsarna och brinner för att överträffa gästens förväntningar? Då är du den vi söker!Vi söker nu en professionell, kreativ och passionerad Souschef till Nilssons Restaurang på Malmö Arena Hotel. Som souschef är ditt främsta uppdrag att ge våra gäster en utomordentlig matupplevelse. Vill du vara en del av något extraordinärt? Har du en passion för att skapa kulinariska mästerverk tillsammans med ditt team. Då kan du vara precis den vi letar efter!

Vi söker en erfaren och engagerad Souschef för att bli en nyckelspelare i vår växande restaurangfamilj. Som souschef kommer du att arbeta nära vår Köksmästare för att skapa en enastående matupplevelse för våra gäster och överträffa deras förväntningar varje dag. Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Provanställning tillämpas. Lön enligt ök.

Fördelar med att arbeta hos oss:

- Konkurrenskraftig lönesättning och förmåner.

- Möjlighet att växa och utvecklas inom företaget.

- Arbetsmiljö präglad av teamwork, passion och kreativitet.

Din vardag

Som Souschef driver, planerar och vägleder du arbetet i köket tillsammans med Köksmästaren samt utvecklar nya menyer. Du bistår med inköp och inventering. Inköp ska alltid präglas av hållbarhet och kostnadsmedvetenhet. Du samarbetar nära med Nilssons restaurangchef och med serveringspersonalen. För att de ska kunna ge våra gäster den bästa servicen är det viktigt att de känner sig trygga med Nilssons meny och utbud vilket är ditt ansvar.

Ansvarsområden
- Assistera Köksmästaren med menyplanering, receptutveckling och matvarubeställning.

- Övervaka köksarbetet för att säkerställa effektivitet och kvalitet.

- Utbilda och coacha kökspersonalen för att upprätthålla höga standarder för matlagning och service.

- Säkerställa efterlevnad av livsmedelssäkerhetsföreskrifter och företagspolicyer.

Vem är du?
Vi söker dig som har passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Du har 3-5 års erfarenhet från lunch- och a la carte restauranger, gärna från hotell. I dina tidigare roller har du arbetat med utveckling, ledarskap och resultatuppföljning.

Du gillar att arbeta med människor och är noggrann i ditt utförande. Du har bra verktyg för att hantera stress, har god samarbetsförmåga och van vid att planera och utveckla arbetsmetoderna samt tar ansvar för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster.

Du är van av att arbeta i Office-paketet (Word, Excel, Outlook etc). Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du prestigelös och kan både agera chef och arbeta operativt.  Genom att arbeta operativt har du bra insyn i arbetet och vardagen. Du är flexibel, kreativ och anpassar dig efter situationen. Att se lösningar framför problem är en självklarhet för dig och du gillar när det är stundtals högt tempo. Du är en relationsbyggare som gärna bygger broar och utvecklar samarbeten mellan avdelningarna på hotellet.

Krav
- Erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande roll inom restaurangbranschen.

- Djupgående kunskap om matlagningstekniker och matlagningssäkerhet.

- Förmåga att leda, motivera och utveckla ett team av kockar och kökspersonal.

- Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt under tryck.

Intresserad?
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurangfamilj och skapa minnesvärda matupplevelser tillsammans.

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-14. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Hittar vi rätt kandidat för jobbet kan annonsen komma att försvinna tidigare.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Food & Beverage Manager Daniel Downey på daniel.downey@malmoarena.com.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Malmö Arena Hotel
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 maj 2024
  • Ansök senast: 14 juni 2024

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024