OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi behöver bli fler. Nu letar vi efter en Souschef och en Spiskock.
Du har ett brinnande intresse för matlagning och en strävan efter att utvecklas.
Här arbetar vi alla nära tillsammans och personalgruppen/gruppkänslan är otroligt viktig för vår fortsatta utveckling.
Hög social kompetens och en positiv attityd är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet.
Medvetenhet om allt vi gör, från våra bönder som lägger ner så mycket tid och kärlek på sina råvaror till dess att tallrikar lämnar köket.
Här kommer du att vara en del av ett aktivt och kreativt kök där alla rätter och råvaror följer säsong med matchande drycker. Hög vinkunskap, tydlig inriktning och stort branschintresse.
Du bör ha en strävan att vilja arbeta med lokala råvaror då vi samarbetar med lokala fiskare, jägare och odlare.
Hel fisk och Helfall är en stor del av vår verksamhet.
Vi serverar lunch och middag med á la carte och avsmakningsmeny. Hos oss är serveringen aktiv och vi presenterar alltid mat och dryck vid bordet.
Schemat är ett fast rullande med både dagtid, kvällstids och lediga helger.
Lön efter avtal/överenskommelse.
Tjänsterna omfattar 100% med arbetsstart efter överenskommelse.
(Sous Chef)
I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med kökschefen planera rätter, schema och ekonomi.
Du behöver ha/vara:
• Brinnande intresse för matlagning
• Kreativ
• Kunskap i anatomi
• Goda ledaregenskaper
• Gilla det sociala
• Svenska i tal och skrift
• Kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.
• Enkelt kunna samarbeta med dina kollegor
• Flexibel med arbetstider då vi har gäster när andra är lediga
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
• Ekonomisk förståelse
Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle!