OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mollberg är redo för nya utmaningar. Vill du vara med och påverka? Vi förstärker nu vårt team med en duktig souschef samt en kock.
På Elite Hotel Mollberg finns tre restauranger i form av Café le fil du Rasoir, The Bishops Arms samt Paolo’s, dessa fungerar som en viktig mötesplats både för helsingborgare och internationella gäster på besök. Vi serverar både lunch, á la carte, room service samt våra konferensgäster.
Du som söker är noggrann, arbetsam och ambitiös och har minst 3 års erfarenhet från arbete i restaurangkök. Du är van att arbeta med höga krav, är kreativ som person och ser det som en självklarhet att allt du serverar är av högsta kvalitet. Vidare bör du vara duktig på att planera, jobba i team samt vara ansvarstagande.
Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv.
Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha ”många bollar i luften” utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör.
Arbetstid/omfattning
Tillsvidareanställning på 100% med omgående tillträde. Arbetstiden är varierande, dagtid, kvällar samt helger.
Kontaktperson för frågor
För frågor kring tjänsten kontakta Hotellchef Jonas Franzén, på jonas.franzen@elite.se eller tlf 0721648650.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger