OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är siktet inställt på ett jobb som Kökschef? Eller är drömmen att en dag driva din egen restaurang?
Vi söker nu en Souschef med höga ambitioner som vill utvecklas med oss.
Vad är artonnittiosjus vision
Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar - allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om att äta - genom att dela och prova många smaker.
Vår riktning genom allt är att vi vill låta människor samlas runt mat och dryck - det gillar vi!
Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka.
Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning.
Som arbetsplats är vi snabbfotade, prestigelösa och drivna - vi säger hellre ’ja’ och testar nya idéer än att avvakta, vi vågar prova och vi vill att nya idéer och tankar ska komma från alla i teamet - alla ska vara med och driva Mimer och artonnittiosju framåt!
Din Roll
Som Souschef hos oss ansvarar du får driften under dina pass. Du arbetar oerhört nära vår Kökschef Fredrik Gidlund och är, tillsammans med honom, ansvarig för alla delar i vårt kök. Vi vill ha dig som vill och kan bidra med kunskap, inspiration och energi samtidigt som vi vill kunna hjälpa dig att utvecklas inom de områden där du känner att du vill växa. Ansvarsfördelning mellan dig och kökschef tas fram gemensamt och är väldigt flexibel - det här gör att du kan växa i ditt ansvar och kan få arbeta med en stor frihet. Du är en självklar del i allt från planering och ekonomi till den kreativa processen i allt nytt vi testar.
Som person är du:
Ansvarstagande
Engagerad och positiv, du lyfter dina kollegor
Proaktiv
Prestigelös
Ödmjuk och duktig på att kommunicera
Teamplayer med goda ledaregenskaper
Kvalifikationer:
Du har minst tre års erfarenhet från arbete som kock inom restaurang
God kunskap, erfarenhet av och förståelse för köksekonomi.
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger