OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grinda Wärdshus rekryterar. Souschef
Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.
Här finns fina, barnvänliga bad både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Eftersom det är Skärgårdsstiftelsen som äger ön kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.
Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga bryggkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.
Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn och lanthandel.
Vi söker dig som är en erfaren souschef som älskar mat, är strukturerad, har passion för matlagning och vill vara en del av vårt professionella köksteam. Du kommer att ha eget ansvar i köket, stötta vår köksmästare och medverka till att förädla och utveckla vår produkt för att bli ännu bättre.
Du är van vid ett högt tempo, har en positiv grundattityd, har lätt att samarbeta och har god kunskap av det svenska köket Du har relevant kockutbildning har minst fem års erfarenhet som kock. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du kockutbildning?
- Har du arbetat minst 5 år som kock?
- Har du arbetat som souschef?
- Behärskar du svenska språket i tal och skrift?
- Behärskar du engelska språket i tal och skrift?
Kontaktpersoner på detta företaget
Resturangchef Cristian Lome
08-54249491
Kökschef Cristian Lome
Köksmästare Cristian Lome
08-54249491
Köks ansvarig Dennis Eklund
Grinda Wärdshus