Arbetsbeskrivning
Grinda Wärdshus rekryterar: Souschef
Vi söker dig som är en erfaren souschef som älskar mat, är strukturerad, har passion för matlagning och vill vara en del av vårt professionella köksteam. Du kommer att ha eget ansvar i köket, stötta vår köksmästare och medverka till att förädla och utveckla vår produkt för att bli ännu bättre.
Du är van vid ett högt tempo, har en positiv grundattityd, har lätt att samarbeta och har god kunskap av det svenska köket Du har relevant kockutbildning har minst fem års erfarenhet som kock. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.
Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.
Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.
Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.
Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka.
Kontaktpersoner på detta företaget
Resturangchef Cristian Lome
08-54249491
Kökschef Cristian Lome
Köksmästare Cristian Lome
08-54249491
Köks ansvarig Dennis Eklund
Grinda Wärdshus