OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig, en erfaren Souschef som brinner för att skapa maträtter till perfektion, där bästa råvaran står i centrum. Du behöver vara noggrann, strukturerad och stresstålig. Teamkänslan med personalen är självklart viktig då ni alla jobbar åt samma mål, att ge gästen en så bra restaurangupplevelse som möjligt.
Lag Johan behöver dig i sitt team från april månad, en tillsvidaretjänst på 100%. Tjänsten består av mestadels kvälls- och helgarbete med möjligheter att jobba dagtid under vinterhalvåret då stugan har lunchöppet. Det finns även möjlighet att jobba mer dagtid på de två andra restaurangerna i koncernen.
Gröna Stugan drivs av Patrik Warme med familj sedan 2005. De driver också Restaurang Värsnäs på Kalmar Golfklubb samt Restaurang Helrätt (personalrestaurang) i nybyggda Norden Machinery, som båda ligger i norra Kalmar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.