Souschef på Knut

Arbetsbeskrivning

Knut är en koncern på tre enheter samt en cateringverksamhet. Bakgrunden vilar i Norrland och allt vad det har att erbjuda. Vi etablerade oss 2013 och är ett företag i ett spännande expansivt skede där rätt person har stora möjligheter att vara med att påverka vår framtida resa.


Nu börjar vi anställa för att öppna upp som vanligt till slutet av augusti.


Vi söker nu efter en till två bra souschefer med såväl dagar som kvällar som arbetspass.


Vårt lag bygger på respekt och passion. Vi jobbar efter att skapa en miljö för personalen med värme, yrkesstolthet och nytänk. Du behöver vara bra på att ta personer och vara intresserad av hur man leder olika typer av personligheter för att optimera personalstyrkan.


Du behöver ha en bakgrund i svensk matlagning, men vi ser även att du hanterar andra typer av kök med.


Som souschef kommer du att i högst grad att vara involverad i allt som händer i köket och restaurangen.


Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa
våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser.
Du är samarbetsvillig, gillar att jobba i grupp och du har en
förmåga att sporra dina medarbetare.


Som souschef har du resultatansvar, du leder och fördelar
arbetet på restaurangen. Du ansvarar för menyplanering och råvaruinköp. Ett
gott ledarskap värdesätts högt. Att motivera och inspirerar de övriga i köket,
samt på golvet.


Anställningen är tills vidare på 100%, dagtid/kvällstid
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan!


Kontakt: martin@restaurangknut.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Knut Restaurang & Bar AB None
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast och rörlig lön
  • Publicerat: 23 juni 2020
  • Ansök senast: 16 augusti 2020

Besöksadress

Upplandsgatan 17
None

Postadress

Upplandsgatan 17
None, 11360

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024