Souschef på Knut Restaurang, Upplandsgatan

Arbetsbeskrivning

Knut är en koncern på tre enheter samt en cateringverksamhet. Bakgrunden vilar i Norrland och allt vad det har att erbjuda. Vi etablerade oss 2013 och är ett företag i ett spännande expansivt skede där rätt person har stora möjligheter att vara med att påverka vår framtida resa.


Till vår första enhet på Upplandsgatan söker vi nu en motiverad och driven souschef med fokus på främst på dagar. Vår restaurang har haft lyxen att vara fullsatt i princip varje kväll de senaste två åren. Vi håller på med en storsatsning på personal såväl som utrustning för att ge de optimala förutsättningarna att fortsätta ha fullt många år framåt.


Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser.
Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Du är samarbetsvillig, gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare.


Som souschef har du resultatansvar, du leder och fördelar arbetet på restaurangen. Du ansvarar för menyplanering och råvaruinköp. Ett gott ledarskap värdesätts högt. Att motivera och inspirerar de övriga i köket, samt på golvet.
Till din hjälp har du köksmästaren som du arbetar nära.
Som arbetsgivare är vi måna om en bra teamkänsla, så vi förväntar oss att du ska ta ditt arbete på allvar och ha respekt mot dina medarbetare.
Anställningen är tills vidare på 100%, dagtid/kvällstid 
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan!


Kontakt: Bjorn.roberton@restaurangknut.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Knut Restaurang & Bar AB None
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast och rörlig lön
  • Publicerat: 9 mars 2020
  • Ansök senast: 8 april 2020

Besöksadress

Upplandsgatan 17
None

Postadress

Upplandsgatan 17
None, 11360

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024