Souschef rekryteras till Hotell Skeppsholmen i Stockholm!

Arbetsbeskrivning

Nu rekryterar vi en souschef till HotellSkeppsholmen - en utvecklande tjänst på en eftertraktad arbetsplats!Vill du jobba i ett sammansvetsat team,med matlagning på hög nivå, mitt i innerstan men ändå i Stockholms vackraskärgård?Läs vidare!

OM TJÄNSTEN:

Som souschef på Hotell Skeppsholmen blir duen nyckelspelare i ett team med god sammanhållning ochhöga ambitioner. Du spelar en viktig roll när gäller kvalitet och utveckling och på sikt även när det gäller det kreativa arbetet kring matkonceptet. Du arbetar tätt ihop med köksmästaren ochleder teamet i drift samt är delaktig i schemaläggning och planering av verksamheten. Som person och kockkommer du att kunna utvecklas stort i denna roll.

Restaurangens gastronomi är samtida med svensk inriktning. Medett rustikt, enkelt uttryck och kvalitativa råvarorvärnar man om det svenska matarvet. Man jobbar gärnamed det egna hantverket i köket i form av exempelvis egen korv, inläggningar och rökta råvaror.

VI SÖKER DIG SOM:

- har ett parårs erfarenhet av ledande befattning i kök, som exempelvis souschef eller 1:e kock
- ären passionerad, driven matlagare
- är ödmjuk, positiv, engagerad och noggrann i ditt arbetssätt
- inspirerar och motiverar dina medarbetare att leverera oförglömliga matupplevelser
- trivs i högt tempo och har en stor passion för service
- har stark vilja och bra organisationsförmåga
- ser långsiktigt på tjänsten och vill växa tillsammans med teamet och verksamheten

Kunskaper i engelska (i tal och skrift) samt B-körkort är meriterande.

ANSTÄLLNINGSFORM OCH ARBETSTIDER:

Denna tjänst är på heltid och du blir anställd direkt av Hotell Skeppsholmen efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen. Du kommer att schemaläggas både dagtid och kvällstid, vardagar och helger, dock med hänsyn tillprivat- och familjelivet i planeringen. På HotellSkeppsholmen erbjuds du en trygg anställning där du uppmuntras till utveckling inom organisationen.

OM HOTELL SKEPPSHOLMEN:

Hotel Skeppsholmen ligger på den sköna ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm och ingår i Nobis Hospitality Group samt Design Hotels. Med 77 hotellrum samt flera mötesrum och festlokaler har man en omfattande restaurangverksamhet somär som störst under sommaren när man även öppnarupp en vacker uteservering.

Denna tjänst tillsätts så snart vi hittar rätt person, så missa inte denna möjlighet! Ansök direkt via annonsen eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 18 maj 2018

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024